Pro pakket

Oelie helpt jou graag verder met de uitbouw van jouw WordPress webdesign project; groot of klein.

Een mooie, hedendaagse website is immers veel méér dan enkel uw visitekaartje. Een professionele en vindbare website zorgt niet alleen dat uw potentiële klanten uw bedrijf vinden, maar een goed ontworpen website zet aan tot actie.

Oelie zorgt ervoor dat u over het bouwen van een nieuwe WordPress website alvast geen zorgen hoeft te maken. wij ondersteunen u graag door middel van professioneel én betaalbaar webdesign. We maken duidelijke afspraken zodat u weet wat u mag verwachten zodat het bouwen van uw website een aangenaam en succesvol project wordt.

Het pro pakket bestaat uit :

Een unieke en professionele layout op basis van uw huisstijl
Responsive website
Gepersonaliseerde contactformulier
Liggingsplan + routebeschrijving
SEO en CSS valid opgestelde website
Gratis aanmelding bij zoekmachine’s, bv. Google, Bing, Ask, Yahoo

PRIJS: vanaf € 1999

Alle prijzen zijn exc. BTW

U zoekt nog extra opties die u en uw bezoeker het leven gemakkelijker maken. U wilt in een latere fase een webshop of een andere optie toevoegen? Dit is geen probleem en de kost is minimaal omdat het minimale aanpassingen vergt.

Adwords

We helpen u graag verder om beter vindbaar te zijn op het net. Dit kan op vele manieren, Google Adwords is het meest bekende.

Spam

Te veel spam via uw website. Beter beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf? Ook hier bestaat er antispam bescherming.

Extra modules

WordPress bestaat uit gratis en/of betaalde modules te u het leven gemakkelijker maken en de totale kostprijs drukken

Meerdere talen?

Ook hier hebben we allerlei oplossingen voor u ter beschikking van eenvoudig via google translate tot professionele modules.

Onderhoudscontract

Zelf de aanpassingen en updates doen of moeten wij het voor u doen? Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan.

Huistijlontwerp

U begint van een blanco blad of aan vernieuwing toe? Wij kunt u niet alleen helpen met een website maar ook met uw huisstijl.