Waarom voor Oelie kiezen ?

Internet en multimedia zijn uitgegroeid tot een niet meer weg te denken item in de hedendaagse bedrijfsvoering.
We durven zelfs te zeggen dat het tot de corebusiness van een bedrijf moet behoren.

Om uw concurrenten voor te blijven of op zijn minst bij te blijven is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang om de mogelijkheden van uw bedrijf maximaal te benutten.
Oelie denkt graag met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te profileren en te vermarkten. Of u nu een nieuwe website wil bouwen of uw bestaande website wil herontwerpen: wij zijn u graag van dienst.

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen. Onze websites zijn gebouwd op WordPress, Joomla en Magento. Deze zijn veilig en volledig toepasbaar. Dat scheelt uiteraard in de kosten.

De punten die onze aandacht hebben:

  • Eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
  • Intuïtieve navigatie;
  • Snelheid van ontwikkeling;
  • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk;
  • Zoekmachine optimalisatie;
  • Gemakkelijk in onderhoud.

Bij ons blijft de website na betaling van u.
De enigste jaarkost die u altijd blijft houden is de hosting die u zelf kan kiezen(bv. bij one.com)
parallax background

Responsive

Onze websites worden responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor elk medium, PC Tablet en smartphone. Zo bent u helemaal mee met de noden van het huidige web.

Ontworpen met passie

Wij bouwen graag voor u een mooie - functionele - website die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Gevonden worden

Wij doen alvast ons uiterste best dat u gevonden wordt op het internet. Google Adwords kan dikwijls een stap in de goede richting zijn als u in een branche zit met veel concurentie.

Je kan het zelf

Wij werken met Wordpress en Joomla. Dit zorgt niet alleen voor de nodige veiligheid, maar ook dat u uw aanpassingen zelf kunt doen. Beiden staan voor eenvoud en intuiviteit.

Hoe gaan we te werk


Ik heb het geluk om alleen projecten te doen die ik leuk vind zonder naar het financiële plaatje te moeten kijken . Dat maakt dat ik de kans heb om alle tijd te maken voor een klant en er geen deadline bestaat - of u moet het wensen - op een project. Liever langer aan een project werken, dan snel beslissingen te nemen waar beide partijen later spijt van hebben.

Mijn websites moeten een meerwaarde zijn voor de klant
Wij werken volgens een stappenplan dat u hier rechts langs ziet. Uiteraard hoeft het bij de facturatie niet te stoppen. Ik heb genoeg klanten die in de loop van tijd uitgegroeid zijn tot vrienden om dat de werking langs beide zijden goed tot zeer goed blijft werken. Ik sta klaar voor u , een vraag of aanpassing hoeft niet meteen een factuur te betekenen.

Service en kwaliteit is voor mij alles, dat maakt datik niet voor de klanten niet Danny maar Oelie ben.

Stappenplan


1. Contact met de klant
2. Eerste afspraak en aftasten van het project
3. Wij geven de klant even de tijd om het gesprek te evalueren en met ideeën op de proppen te komen
4. Tweede afspraak om de website definitief in zijn plooi te leggen
5. Wij beginnen eraan en de klant zorgt voor foto's en info
6. Voorstelling van de site
7. Opmerking(en) van de klant
8. Oplevering (u bepaalt wanneer de site online gaat)
9. Facturatie