Pro

Pakket

Ons Pro pakket is het meest complete pakket in ons gamma. Dit pakket is voor bedrijven die met al hun informatie en producten aanwezig willen zijn op het internet. Bij dit pakket is een webshop standaard aanwezig die U al dan niet kan activeren. Onze Pro pakket is voorzien met al zijn functionaliteiten die een KMO of gemiddeld bedrijf nodig heeft om professioneel aanwezig te zijn op internet.

Uw bedrijf moet goed gepresenteerd worden op het internet dat is allang een gegeven feit. Daar heeft u verschillende platformen voor maar een website is en blijft uw baken op internet. Aanwezig zijn op social media lijkt een must maar is onderhevig aan verandering. Waar het vroeger Facebook was wat de klok sloeg is het nu Instagram en Tik Tok. Investeren in een goede website is daarom een must.

Voor de bedrijven die veel informatie en producten te delen hebben met hun publiek raden wij ons pro pakket aan. Het professioneel design zorgt ervoor dat u niet alleen goed zichtbaar bent op de PC, maar ook op laptop, tablet en vooral smartphone

We vertrekken van het verzamelen van informatie en het in kaart brengen van de noden van uw bedrijf of organisatie. Bij het ontwerp van uw website houden we uiteraard rekening met uw huisstijl en kleuren.

Onze websites worden standaard opgebouwd in het WordPress CMS. Dat is al jaar en dag het meest gebruikte CMS ter wereld en biedt een uitstekende omgeving aan om als bedrijf makkelijk zelf content (teksten, afbeeldingen, video’s,..) te kunnen beheren op uw website. Dus hoewel uw website reeds voorzien is van voldoende informatie kan u de website steeds aanpassen en uitbreiden naar de noden van uw bedrijf. U krijgt van ons een handleiding mee zodat uzelf of iemand van uw bedrijf de website kan blijven onderhouden.

Laat u het updaten liever aan ons over dat kan, via een onderhoudscontract of tot simpele opdrachten die gewoon gefactureerd worden.

Nieuw is dat we vanaf nu een kosteloze demo aanbieden van hoe uw website kan gaan uitzien. Ontevreden? Dan stoppen we kosteloos het project, tevreden! Dan werken we verder op uw website.

We maken vervolgens duidelijke afspraken zodat u weet wat u mag verwachten zodat het bouwen van uw website een aangenaam en succesvol project wordt.

Ons pro pakket bestaat uit :

U bent professioneel aanwezig met een website die op alle platformen goed leesbaar is (PC, Tablet, smartphone) en deelt al veel informatie over uw bedrijf en producten met het internet. En bestaat een mogelijkheid om bij dit pakket een webshop te integreren

Een unieke en professionele lay-out op basis van uw huisstijl
Een GPDR correcte opgebouwde website
Responsive website m.a.w. ook goed leesbaar op uw smartphone
Gepersonaliseerde contactformulier
Liggingsplan + routebeschrijving
SEO en CSS valid opgestelde website
Standaard webshop aanwezig
Gratis aanmelding bij zoekmachines, bv. Google, Bing, Ask, Yahoo

PRIJS: vanaf € 1199

Prijzen exc. BTW

 

Hoe gaan we

te werk

Wij volgen een stappenplan, zo blijft de samenwerking duidelijk en open

01
Info verzamelen
02
Free Demo
03
Planning
04
ontwerpen
05
Testen en lancering
06
Facturatie

Mogelijke extra

opties

U zoekt nog extra opties die u en uw bezoeker het leven gemakkelijker maken. U wilt in een latere fase een webshop of een andere optie toevoegen? Dit is geen probleem en de kost is minimaal omdat het minimale aanpassingen vergt

Adwords
Adwords

We helpen u graag verder om beter vindbaar te zijn op het net. Dit kan op vele manieren, Google Adwords is het meest bekende.

Meerdere talen?
Meerdere talen?

Ook hier hebben we allerlei oplossingen voor u ter beschikking van eenvoudig via google translate tot professionele modules.

Spam
Spam

Te veel spam via uw website? Beter beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf? Ook hier bestaat er antispam bescherming.

Onderhoudscontract
Onderhoudscontract

Zelf de aanpassingen en updates doen of moeten wij het voor u doen? Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan.

Extra modules
Extra modules

WordPress bestaat uit gratis en/of betaalde modules te u het leven gemakkelijker maken en de totale kostprijs drukken

Huistijlontwerp
Huistijlontwerp

U begint van een blanco blad of aan vernieuwing toe? Wij kunt u niet alleen helpen met een website maar ook met uw huisstijl.

Ontvang een

Gratis

prototype

van uw toekomstige website!

Stuur uw wensen voor een website, wij onderzoeken uw specificatie en wensen, en maken gratis een prototype van de website en sturen een link met het resultaat naar u toe!

Onze

laatste

opdrachten.

Hier vindt u onze laatste projecten zoawel op gebied van webdesign als van grafische gebied.

© 2021 Oelie Mentemansstraat 4 3800 Sint-Truiden | BTW: BE 0848.380.806 | KBC BE32 7360 2667 8502 | Tel: 0487/07.79.20