Oelie is het bedrijf van Janssen Danny (1972*) en is al sinds 1996 bezig met webdesign en is mee geëvolueerd van pure HTML tot de huidige meest gekende platformen zoals Joomla, WordPress, Magento, Prestshop, …

We zijn gegroeid van toenmalig webmaster van K.R.C Genk (1997-2003) tot het bedrijf dat we nu zijn. Om alle (voor)oordelen te snel af te zijn, we verlieten de club Genk allang geleden en zijn al meer dan 15 jaar fan van FC St. Pauli.

Kwaliteiten

Onze grootste kwaliteiten liggen bij het feit dat we perfectionist zijn. Dit wil zeggen niet te snel tevreden zijn over ons werk, dat we een grote job fierheid hebben en daardoor steeds beter willen worden.

We hebben het geluk gehad dat we van moeder natuur genetisch creativiteit mee gekregen hebben.

Ervaring

Zoals eerder aangegeven zijn we allang bezig en hebben aan de wieg gestaan van veel websites zoals K.R.C. Genk, Wara, Smets Dekzeilen, Tormans, …

We zijn een oude rot in het vak die niet snel zijn kop gek laat maken. Wij blijven het principe – wij rekenen een éénmalige kost voor de website aan – trouw. Geen maandelijkse kost, geven geen laptops of tablet, wij leveren kwaliteitsvolle werkende websites voor een correcte prijs.