Oelie Webdesign

Wij helpen graag iedereen, maar onze corebusiness is de kleine zelfstandige die het maximale wil halen uit het internet

Geschiedenis

Geboren in 1972 heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in hosting en webdesign. Ik begon dus al aan webdesign aan het begin van de populariteit van het internet.

Omdat ik mijn zaak in bijberoep doe, heb ik het geluk geen websites te moeten maken die voor omzet moeten zorgen. Het snel geld gewin is mij dan ook gelukkig vreemd en elke website is een uitdaging. Deze manier van werken heeft mij geleerd dat dit voor de hoogste klant tevredenheid zorgt.

Na een adempauze - na een bedrijfssluiting (Ford) - zijn we weer met volle overgave aan ons bijberoep begonnen. Ik stond in mijn carrière aan de wieg van websites zoals KRC Genk, Wara, Smets Dekzeilen,...

Dat bijna alle klanten terug keerden na mijn pauze is het mooiste compliment dat ik als webdesigner kon krijgen. Ik heb al veel klanten op goede weg geholpen met hun website. Bent u misschien de volgende?

Mijn manier van benaderen

Ik heb na al die jaren mijn eigen manier van werken opgebouwd. Ik laat graag de klant eerst nadenken over zijn toekomstige website. Waar wil de klant heen?

Hoe denkt de klant? Wat doet de klant ? Welk publiek wil ze bereiken?
Maar al te vaak wordt - snel snel - voor een website gekozen, die naderhand niet bij de zaak en klant blijkt te passen. Dit zorgt voor onnodige frustraties.

Ik richt mij daarom vooral op de kleine zelfstandige en KMO's. Ik kan - omdat ik alleen ben en het in bijberoep doe - andere prijzen aanbieden dan grote webdesign bureau's.

Ik werk om de klant kosten te besparen met platforms als Wordpress, Joomla, Magento. Deze platformen bieden vaak veel applicaties die al dan niet gratis voor een grote prijsverschil kunnen zorgen.
Deze platformen zorgen ook voor een beter webveiligheid, vergeet dan wel niet regelmatig uw website te updaten!