f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magia aliqi.

Folow us

Image Alt

Webdesign

Responsive webdesign & webdevelopment

Dat uw bedrijf goed gepresenteerd moet zijn op het internet dat is allang een gegeven feit. Investeren in een goede website is daarom een must. Een responsive website past zich aan aan het beeldscherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Stappenplan voor responsive websites

Wij werken samen met u in verschillende fases: Met een start meeting analyseren we uw doelstellingen en de noden van uw bedrijf. Vervolgens verzamelen we de nodige informatie en brengen alles in kaart. Bij het ontwerp van uw website houden we uiteraard rekening met uw huisstijl en kleuren. Wij ontwerpen vervolgens een mooi professioneel en uniek ontwerp.

Wij zetten – samen met u – de puntjes op de i tijdens verschillende feedbackrondes. Als uw website ontwerp klaar is , volledig opgebouwd en werkend op onze testserver, dan wordt deze uitgebreid getest. Vervolgens krijgt u, of iemand van uw bedrijf een opleiding van het content management system (CMS). Wij leren hoe je de website vult met teksten en beelden. U krijgt ook een handleiding mee.

Bent u tevreden ? Na uw definitieve akkoord lanceren we je website.

Webshop

U wilt online producten verkopen en U wilt dat bezoekers hun noden snel kunnen vervullen. De klant moet eenvoudig en snel de juiste producten kunnen terugvinden in uw webshop. De aankoop, het afrekenen en de betaling moet snel en gemakkelijk kunnen verlopen.

Verschillende platformen

Uw webshop moet uiteraard ook technisch in orde zijn en moeten de nodige uitbreiding(en) snel mogelijk maken. Daarom gebruiken wij 3 verschillende platformen; Woocommerce, Prestashop en Magento. Elk platform heeft zijn specifieke doelgroep van verkoop en prijzen zijn ook verschillend.

Het verloop

Wij werken samen met u in verschillende fases: Met een start meeting analyseren we uw doelstellingen en de noden van uw bedrijf. Vervolgens verzamelen we de nodige informatie en brengen alles in kaart. Bij het ontwerp van uw website houden we uiteraard rekening met uw huisstijl en kleuren. Wij ontwerpen vervolgens een mooi professioneel en uniek ontwerp. Bij het ontwerpen wordt deze opgebouwd in een testomgeving en uitgebreid getest.

Wenst u een kosteloze en vrijblijvende offerte ?