Eén pagina

Website

Bij one-page website design, of één pagina website wordt de gewoonte van het "van pagina naar pagina klikken" doorbroken en wordt een andere structuur gekozen: deze website heeft maar één pagina. Alle relevante informatie die je normaal gesproken op verschillende pagina’s zou terug vinden, staat nu op één enkele pagina.

Hou ziet een één pagina website eruit?

Een één (1) pagina website heeft een uniek design en kan al dan niet een menu bevatten. Dit menu bevat ankerlinks die linken naar een bepaalde sectie op de pagina. Een één pagina website kan daardoor uitzien als een website met meerdere pagina’s..

Eén pagina websites zijn kort, bondig en vooral overzichtelijk

Eén pagina websites worden meestal gekozen door kleine bedrijven, organisaties of feesten die kort en duidelijk willen vermelden wat ze aanbieden en zich willen presenteren op het net. Het is de bedoeling dat de bezoekers een snelle beslissing nemen, in slechts enkele seconden hebben ze al bepaald of ze geïnteresseerd zijn of niet.

Weinig onderhoud

Van één pagina websites wordt niet verwacht dat u de content snel verandert. Dat houdt dus ook in dat deze websites niet veel onderhoud vergen.

Onze één pagina website bestaat uit :

Zoals het pakket het al aangeeft , dit is het ideale instapmodel voor de kleine zelfstandige. U bent professioneel aanwezig met een website die op alle platformen goed leesbaar is (PC, Tablet, smartphone) en het minimum aan informatie deelt met zijn potentiële klanten.

Een unieke en professionele layout op basis van uw huisstijl
Hoofding en menu
Informatie over het bedrijf
Gepersonaliseerde contactformulier
Beperkte portfolio
Gratis aanmelding bij zoekmachines, bv. Google, Bing, Ask, Yahoo

PRIJS: vanaf € 499

Prijzen exc. BTW

Hoe gaan we

te werk

Wij volgen een stappenplan, zo blijft de samenwerking duidelijk en open

01
Info verzamelen
02
Free Demo
03
Planning
04
ontwerpen
05
Testen en lancering
06
Facturatie

Mogelijke extra

opties

U zoekt nog extra opties die u en uw bezoeker het leven gemakkelijker maken. U wilt in een latere fase een webshop of een andere optie toevoegen? Dit is geen probleem en de kost is minimaal omdat het minimale aanpassingen vergt

Adwords
Adwords

We helpen u graag verder om beter vindbaar te zijn op het net. Dit kan op vele manieren, Google Adwords is het meest bekende.

Meerdere talen?
Meerdere talen?

Ook hier hebben we allerlei oplossingen voor u ter beschikking van eenvoudig via google translate tot professionele modules.

Spam
Spam

Te veel spam via uw website? Beter beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf? Ook hier bestaat er antispam bescherming.

Onderhoudscontract
Onderhoudscontract

Zelf de aanpassingen en updates doen of moeten wij het voor u doen? Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan.

Extra modules
Extra modules

WordPress bestaat uit gratis en/of betaalde modules te u het leven gemakkelijker maken en de totale kostprijs drukken

Huistijlontwerp
Huistijlontwerp

U begint van een blanco blad of aan vernieuwing toe? Wij kunt u niet alleen helpen met een website maar ook met uw huisstijl.

Ontvang een

Gratis

prototype

van uw toekomstige website!

Stuur uw wensen voor een website, wij onderzoeken uw specificatie en wensen, en maken gratis een prototype van de website en sturen een link met het resultaat naar u toe!

Onze

laatste

opdrachten.

Hier vindt u onze laatste projecten zoawel op gebied van webdesign als van grafische gebied.

© 2021 Oelie Mentemansstraat 4 3800 Sint-Truiden | BTW: BE 0848.380.806 | KBC BE32 7360 2667 8502 | Tel: 0487/07.79.20