preloader

Webdesign

 

Internet en multimedia zijn uitgegroeid tot een niet meer weg te denken item in de hedendaagse bedrijfsvoering. We durven zelfs te zeggen dat het tot de corebusiness van een bedrijf moet behoren.

Om uw concurrenten voor te blijven of op zijn minst bij te blijven is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang om de mogelijkheden van uw bedrijf maximaal te benutten.

Oelie denkt graag met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te profileren en te vermarkten.

Of u nu een nieuwe website wil bouwen of uw bestaande website wil herontwerpen: wij zijn u graag van dienst.

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen.

Onze websites zijn gebouwd op WordPress, Joomla en Magento. Deze zijn veilig en volledig toepasbaar. Dat scheelt uiteraard in de kosten.

De punten die onze aandacht hebben:

 • Eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
 • Intuïtieve navigatie;
 • Snelheid van ontwikkeling;
 • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk;
 • Zoekmachine optimalisatie;
 • Gemak in onderhoud.

Bij ons – in tegenstelling tot bv Wix – blijft de website na betaling van u. De enigste jaar kost die u blijft houden is de hosting (bv. bij one.com)

Onze websites starten al vanaf 499 euro.

RESPONSIVE


Onze websites worden responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor elk medium, PC Tablet en smartphone. Zo bent u helemaal mee met de noden van het huidge web.

MET DE TIJD MEE


Wij bouwen graag voor u een mooie - functionele - website die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Gevonden worden


Wij doen alvast ons uiterste best dat u gevonden wordt op het internet. Google Adwords kan dikwijls een stap in de goede richting zijn als u in een branche zit met veel concurentie.

Je kan het zelf


Wij werken met Wordpress en Joomla. Dit zorgt niet alleen voor de nodige veiligheid, maar ook dat u uw aanpassingen zelf kunt doen. Beiden staan voor eenvoud en intuiviteit.

Contact


* (verplicht veld)


Locatie


 • 3800 Sint-Truiden

  Mentemansstraat 4

Email


 • oelie@oelie.be

  Neem zeker contact met ons op.

+32 (0)490 49.87.60


 • We zijn ook te bereiken op Whatsapp